Ελληνικά | English

Τι κάνουμε

Μεθοδολογία

Δουλειά μας είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις ώστε να πωλούν, να συναλλάσσονται, να εκπαιδεύουν και να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά, κυρίως με τη χρήση υπολογιστών. Γενικά αυτό σημαίνει ότι παράγουμε εφαρμογές διαδικτυακής προβολής και υποδομής, παρουσιάσεις πολυμέσων και έντυπα παρουσίασης.

Οραματιζόμαστε, Κατευθύνουμε, Σχεδιάζουμε, Προγραμματίζουμε και Παρουσιάζουμε με γνώμονα την απόλυτη επιτυχία των πελατών μας.

Δουλεύοντας με εικόνες, κείμενα, βίντεο και ήχο, μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές συνθέσεις που ικανοποιούν τους απαιτητικούς πελάτες μας. Πολλές από τις εφαρμογές που δημιουργούμε μπορεί να φαίνονται δύσκολο να υλοποιηθούν, αλλά για εμάς αποτελούν απλώς μια ακόμη πρόκληση. Λειτουργούμε ως ομάδα και ο καθένας μας κατανοεί τη διαδικασία και το ρόλο του, τι πρέπει να κάνει και πότε πρέπει να το κάνει.

Κατανοούμε το όνομα και τη φιλοσοφία του πελάτη μας και συμβαδίζουμε με αυτά. Η πιο ουσιαστική δοκιμασία σε κάθε επιχειρησιακό κλάδο είναι πότε οι πελάτες θα ξανάρθουν για κάτι περισσότερο. Οι δικοί μας το κάνουν συνεχώς.

Όραμα

Όλα ξεκινούν με το πως εμείς και οι πελάτες μας οραματιζόμαστε το έργο. Μερικές φορές είναι κάτι που απαιτεί μεγάλη δημιουργικότητα, άλλες φορές είναι ένα απλό αλλά άμεσο σενάριο. Τα πάντα ξεκινούν με σκοπό την εφαρμογή νέων μέσων για την δημιουργία ή βελτιστοποίηση μιας επιχειρηματικής λειτουργίας. Ένας παραγωγός της CYBER TECHNICS θα συνεργαστεί με την εταιρία σας για τη συγκρότηση της ιδέας του έργου. Μόλις η ιδέα αποτυπωθεί και τεκμηριωθεί, ο παραγωγός μας την εξετάζει με τον διευθυντή δημιουργικού και μαζί αποσαφηνίζουν περαιτέρω πώς θα αναπτύξουμε το έργο. Οι λεπτομέρειες του έργου καταγράφονται σε μια προσφορά, η οποία περιλαμβάνει μια περίληψη περιεχομένου του έργου, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα. Είναι το βασικό πλάνο των επόμενων βημάτων.

Διαχείριση

Διαχειριζόμαστε τα έργα μας χρησιμοποιώντας την κοινή λογική σε συνδυασμό με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού. Είμαστε πεπειραμένοι, σωστά προσανατολισμένοι, επινοητικοί και ευέλικτοι επαγγελματίες που γνωρίζουμε πώς να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Οι παραγωγοί μας είναι ο αμφίδρομος αγωγός της πληροφορίας μεταξύ των πελατών μας και της ομάδας ανάπτυξης. Δουλεύουν μαζί με τους πελάτες για να προσδιορίσουν το έργο, να συλλέξουν και να κατηγοριοποιήσουν το υλικό, να παρουσιάσουν την εργασία του δημιουργικού, να καταγράψουν τις εντυπώσεις και τελικά να παραδώσουν ένα προϊόν που ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Σχεδιασμός

Η ομάδα σχεδιασμού της CYBER TECHNICS δημιουργεί μακέτες και μηχανισμούς πλοήγησης, τα οποία οι χρήστες θεωρούν έξυπνα, ελκυστικά και λειτουργικά. Το στούντιό μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και λογισμικό. Αλλά πιο σημαντικό είναι ότι περιέχει μολύβια, χαρτιά και πληθώρα από δημιουργικά και καλλιτεχνικά μυαλά.

Προγραμματισμός

Αυτοί που εργάζονται στενά με την ομάδα δημιουργικού είναι οι προγραμματιστές μας. Νιώθουμε τόσο άνετοι όταν αναπτύσσουμε εφαρμογές Flash ή παρουσιάσεις σε Director όσο και όταν δουλεύουμε με σύνθετες βάσεις δεδομένων και εγκαθιστούμε διαδικτυακούς διακομιστές (web servers). Χρησιμοποιούμε τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες προγραμματισμού για ανάπτυξη λογισμικού που εκτελείται στους διακομιστές (Server side) είτε στους χρήστες (Client side). Ο κώδικας παραδίδεται στους πελάτες μας σε καθαρή μορφή έτσι ώστε να μπορούν και άλλοι να εργαστούν πάνω σε αυτόν.