Ελληνικά | English

Ποιοί είμαστε

Εταιρική φιλοσοφία

Η CYBER TECHNICS είναι μια εταιρία ταλαντούχων και δημιουργικών ατόμων, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997. Η ιστορία μας διακρίνεται από σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και ισχυρή επιθυμία να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους χρήστες των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Η ομάδα μας ειδικεύεται στην παραγωγή έργων προβολής, διαδραστικών εφαρμογών και εφαρμογών υποδομής.

Είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πελάτες μας δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σχέδιο, το σήμα και την εικόνα. Μαζί σκιαγραφούμε τα πλαίσια του έργου και τα μέσα παρουσίασής του. Εστιάζουμε στην αξιοποίηση του ονόματος των πελατών μας, αναλύουμε τις πτυχές της επιχειρησιακής τους δραστηριότητας και τις ανασυνθέτουμε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Μπορείτε πάντα να προσδοκάτε ότι θα παρουσιάσουμε ένα προηγμένο προϊόν, αποτέλεσμα της δημιουργικότητας, της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που χρησιμοποιείται για να αναπτυχθεί. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή στη CYBER TECHNICS εργάζονται ταλαντούχοι άνθρωποι. Ο καθένας, από τους σχεδιαστές έως τους προγραμματιστές και τους διαχειριστές συνεισφέρει σύμφωνα με το ειδικό του βάρος στο τελικό αποτέλεσμα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εξαιρετικού έργου μέσω ενός αποδοτικού τρόπου. Ρίξτε μια ματιά στα έργα μας και κρίνετε μόνοι σας. Γνωρίστε μας. Πιστεύουμε ότι αυτό που θα δείτε θα σας εντυπωσιάσει.

Φιλοσοφία εργασίας

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες-κλειδιά που διαμορφώνουν τη φιλοσοφία σχεδίασης των έργων μας. Κράτα τα πράγματα απλά. Κάλυψε τα στοιχεία που δεν πρέπει να φαίνονται, αλλά άφησέ τα προσβάσιμα. Αφαίρεσε τα μη λειτουργικά στοιχεία, αφήνοντας τα σημαντικότερα να βγουν στην επιφάνεια. Αυτοί οι κανόνες επιδρούν ισάξια στον παραδοσιακό αλλά και στον διαδραστικό σχεδιασμό.

Μελετάμε και ακολουθούμε τα καλύτερα παραδείγματα σύγχρονου σχεδιασμού και τυπογραφίας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο των θετικών επιστημών και εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας στο σχεδιασμό διαδραστικών εφαρμογών. Με αυτό τον τρόπο, παρέχουμε στους χρήστες των προϊόντων μας την εμπειρία ενός απλού, αλλά και εκλεπτυσμένου αποτελέσματος, για το οποίο τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας νιώθουμε υπερήφανοι.

Πιστεύουμε ότι αυτό που συμβαίνει στον σχεδιασμό διαδραστικών εφαρμογών σήμερα είναι παρόμοιο με την επανάσταση στον γραφιστικό σχεδιασμό εντύπων στο παρελθόν. Διατηρούμε καλές σχέσεις με πολλές εταιρίες που κυριαρχούν στο χώρο των παραδοσιακών μέσων και πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή απόψεων οδηγεί στην περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών και των πωλήσεών μας.

Ιστορικό

Η CYBER TECHNICS ξεκίνησε τη λειτουργία της το δεύτερο εξάμηνο του 1997 με δραστηριότητες που αφορούσαν περισσότερο την οργάνωση επιχειρήσεων. Από την αρχή σχεδόν της λειτουργίας της η CYBER TECHNICS λειτουργεί ως σημαντικός συνεργάτης - υπεργολάβος άλλων εταιριών με συμμετοχή κυρίως σε έργα μεγάλου βαθμού δυσκολίας. Η τεχνογνωσία και η συνέπεια της την καθιστούν αναντικατάστατο συνεργάτη και την καθιερώνουν στον ανταγωνιστικό αυτό χώρο.

Νωρίς, από το 1998 η CYBER TECHNICS εκδηλώνει εξωστρέφεια συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά προγράμματα CLUSTER, ESTEEM και RECITE II/Mundiempresa. Το 2002 η CYBER TECHNICS, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών εταιριών, προχωρά με κάθετες υπηρεσίες και προσφέρει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των πολυμέσων και του Internet. Στα τέλη του 2002 η CYBER TECHNICS ολοκληρώνει το web portal της Warner Bros. στην Ελλάδα για την Villagefilms. Από το website οι χρήστες μπορούν να δουν περιλήψεις και trailers ταινιών και κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων online, ενω οι δημιογράφοι μπορούσαν κατεβάσουν promo και αποκλειστικό υλοκό για τις ταινίες.

Τέλη το 2004 η η CYBER TECHNICS σε συνεργασία με το Υπουργείο πολιτισμού της Κύπρου & και το ίδρυμα "Α.Γ. Λεβέντη" ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό CD-ROM "Ιστορία και Αρχαιολογία της Κύπρου - Από την Νεολιθική έως και τη Ρωμαική Εποχή". Το έργο στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και τιμήθηκε με το Εθνικό Βραβείο στον 6ο Ελληνικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας.

Έως το 2005 έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη των βασικών web-based εφαρμογών ModusWEB, ClientConnect, ctMesseger και ctBannerTracker με τις οποίες γίνεται η ανάπτυξη και λειτουργία των web-based έργων. Στα μέσα του 2005 ολοκληρώνεται το εκπαιδευτικό CD-ROM "Acropolis of Athens - 3D Panoramic Visualisations".

Το 2005 η εταιρία ξεκινά την ανάπτυξη πλατφόρμας Digital Signage με στόχο την προσέγγιση αγορών του εξωτερικού. Η εφαρμογή παρουσιάζεται τον Μάρτιο του 2009 στη διεθνή αγορά στην Το 2010 η εταιρία συμμετέχει για 2η φορά στην Έκθεση CeBIT όπου παρουσιάζεται το σύστημα Touchscreen Queuing το οποίο είναι ενσωματωμένο στο Digital Signage.

To 2011 υπογράφεται συμβόλαιο διεθνούς διανομής των προϊόντων Digital Signage μεταξύ της Olivetti και της Olisoft που είναι η εταιρία διανομής του λογισμικού.

To 2012 η CYBER TECHNICS συνεχίζει την ανάπτυξη προσεγγίζοντας τις μακρινές αγορές της Λατινικής Αμερικής και της Ινδίας με τζίρο εξαγωγών κοντά στο 60%.

Έργο αναφοράς


Eλληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία