Ελληνικά | English

Λύσεις

Search engine marketing

Το search marketing είναι η αποτελεσματικότερη και βασικότερη μέθοδος online marketing για την προώθηση ενός website. Ενισχύει σημαντικά τα αποτελέσματα των άλλων μεθόδων marketing (online και offline) και προτείνεται να λειτουργεί κάτω από ενιαίο σχεδιασμό integrated marketing communication.

Το search engine marketing είναι μια μορφή marketing η οποία προωθεί την ιστοσελίδα σας αυξάνοντας την παρουσία σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Στην Cybertechnics δεν προσφέρουμε μία λύση για όλες τις περιπτώσεις. Επενδύουμε χρόνο και προσπάθεια ώστε να γνωρίσουμε εσάς, τις ανάγκες και τους στόχους σας. Στη συνέχεια προτείνουμε τον βέλτιστο συνδυασμό των υπηρεσιών μας και προσαρμόζουμε την στρατηγική μας ώστε να ταιριάξει με τις ανάγκες, ικανότητες και το επιχειρησιακό σας μοντέλο.

Pay per click (PPC) campaigns

Η πληρωμή ανά κλικ (pay per click - PPC) είναι ένα πρότυπο διαφήμισης που χρησιμοποιείται στις μηχανές αναζήτησης, τα δίκτυα διαφήμισης, και τους ιστοχώρους περιεχομένου/blogs, όπου οι διαφημιστές πληρώνουν μόνο όταν ένας χρήστης χτυπά πραγματικά σε μια αγγελία για να επισκεφτεί τον ιστοχώρο του διαφημιστή.

Ο σχεδιασμός μια επιτυχημένης διαφημιστικής εκστρατείας καταλαμβάνει αρκετό χρόνο και προσπάθεια. Αλλά αν γίνει σωστά μια διαφημιστική εκστρατεία μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.


Σχετικά αρχεία

Κάντε δεξί click και επιλέξτε "save target as" για να αποθηκεύσετε το αρχείο


Έργο αναφοράς


Hellenic Bank Cyprus Digital Signage