Ελληνικά | English

Λύσεις

You have to login for more

Social Marketing (Facebook apps, Twitter & YouTube branding)

Το Facebook αποτελεί αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα site κοινωνικής δικτύωσης. Η Cybertechnics έχει την τεχνογνωσία να υλοποιήσει άρτιες εφαρμογές για το Facebook που μπορούν να επιτύχουν τον αντικειμενικό σκοπό τους: την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη custom facebook applications για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή τους.

Το Twitter προσφέρει δυνατότητες social networking και microblogging, δίνοντας σας την δυνατότητα να ανταλάσετε μηνύματα (tweets) μεταξύ των επαφών σας. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει δημιουργική - εικαστική προσέγγιση για την σελίδας σας Twitter.

Viral (stealth) marketing

To viral ή stealth marketing περιγράφει οποιαδήποτε στρατηγική η οποία ενθαρρύνει κάποιον να μεταφέρει ένα μήνυμα σε άλλους.

Η άνοδος του Internet και των ιστοσελίδων social networking βοήθησαν στο να γίνει το viral marketing ένα εύκολο, φτηνό και υψηλά αποδοτικό εργαλείο.

Για μας η συνταγή είναι απλή. Προσδιορίζουμε τα άτομα με την υψηλή κοινωνική δυνατότητα δικτύωσης και παραδίνουμε το μήνυμα σε αυτούς, στη συνέχεια θα το μεταβιβάσουν σε άλλους 2 με 3 φίλους και έτσι ξεκινάει η διαδικασία διάδοσης του viral marketing.

Σκοπός μας είναι να χρησιμοποιούμε το stealth (ή viral) advertising με διάφορες ενέργειες ώστε να δημιουργούμε word of mouth effects για το αντικείμενο της διαφήμισης. Το πλεονέκτημα του viral marketing είναι η δυνατότητα του να προσεγγίζει έναν μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων σε χαμηλό κόστος (συγκρινόμενο με το direct mail), καλό targeting, υψηλή και άμεση ανταπόκριση.

Ενδεικτικές ενέργειες viral / stealth marketing είναι:

  1. blog / article / forum marketing με posting στα διάφορα forums με reviews και γενικότερα "offbeat"stories οι οποίες συνδέουν το αντικείμενο της διαφήμισης με συγκεκριμένο θέμα.
  2. Sponsorship περιεχομένου σε site ενδιαφέροντος του κοινού που στοχεύει η καμπάνια.
  3. Guerilla marketing με αποστολή funny / interesting περιεχόμενο (funny video clips, images, power-point presentations, ή και κείμενο) με tell a friend call to action (word-of-mouth recommendation).


Έργο αναφοράς


Emporiki Bank Cyprus Digital Signage