Ελληνικά | English

Λύσεις

Σύστημα εξυπηρέτησης πελατών ClientCONNECT™

To ClientCONECT™ είναι ένα online λογισμικό το οποία σας επιτρέπει να συνεργασθείτε με το προσωπικό σας άψογα και να χειριστείτε τα ερωτήματα των πελατών σας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι τόσο εύχρηστο που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε από αύριο!

Σύστημα υποστήριξης πελατών ClientCONECT™

 Η εφαρμογή εξυπηρετεί τους παρακάτω στόχους:

  1. Η λειτουργία είναι σε περιβάλλον εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό χωρίς ανάγκες ιδιαίτερης εξοικείωσης με πολύπλοκα συστήματα τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό της επιχείρησης.
  2. Η εξυπηρέτηση γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά.
  3. Η επικοινωνία και ροή εργασίας μεταξύ των αρμοδίων εξυπηρέτησης είναι άψογη.
  4. Υπάρχει ιστορικό των συνομιλιών.

 

Συνοπτικά η λειτουργία της εφαρμογής έχει τις εξής διαδικασίες:

  1. Ο πελάτης εκφράζει το αίτημά του μέσω on-line φόρμας (και όχι email).
  2. Το σύστημα τον ειδοποιεί για την επιτυχή καταχώρηση του αιτήματός του και του στέλνει σχετικό email καθώς επίσης και Link για γρήγορη μετάβαση σε αυτό.
  3. Ανάλογα με την κατηγορία ερωτημάτων που επιλέγει ο πελάτης το σύστημα αποστέλλει αυτόματα στον διαχειριστή συστήματος και στον αρμόδιο προϊόντος ειδοποίηση ότι υπάρχει αναπάντητο ερώτημα καθώς επίσης και Link για γρήγορη μετάβαση σε αυτό.
  4. Ο διαχειριστής συστήματος ή ο αρμόδιος προϊόντος μπορούν να απαντήσουν ή να μεταβιβάσουν την απάντηση σε άλλο αρμόδιο προϊόντος σε οποιοδήποτε στάδιο της συζήτησης με τον πελάτη (διαδοχικές ερωτήσεις-απαντήσεις).
  5. Το σύστημα ειδοποιεί τον πελάτη με email ότι το αίτημα του απαντήθηκε και του στέλνει link να το δει.
  6. Ο πελάτης μπορεί να κάνει επιπλέον διευκρινιστικά ερωτήματα παίρνοντας αντίστοιχες απαντήσεις έως ότου αποφασίσει να κλείσει τη συζήτηση (ticket) εκφράζοντας από 1-4 την ικανοποίησή του. Όλο το ιστορικό της συζήτησης φαίνεται κάθε φορά.


Σχετικά αρχεία

Κάντε δεξί click και επιλέξτε "save target as" για να αποθηκεύσετε το αρχείο


Έργο αναφοράς


mourello - olive oil website