Ελληνικά | English

Πελάτες

Enzyme

Enzyme

Η Enzyme είναι εταιρία παροχής πλήρων υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing. Παρέχει end-to-end λύσεις επικοινωνίας, marketing και promotion τις οποίες χρειάζεστε για να «συνδεθείτε» με τους πελάτες σας. Οι λύσεις αυτές ενσωματώνουν το υψηλότερο επίπεδο στρατηγικής, δημιουργικότητας και τεχνολογίας, σχεδιασμού και υλοποίησης και καλύπτουν κάθε σημείο επαφής μεταξύ της μάρκας σας και του πελάτη της.

Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες η Enzyme επικεντρώνει στο να βοηθά τους πελάτες της να βελτιώνουν τη θέση τους και την εικόνα τους, κερδίζοντας νέους πελάτες και αυξάνοντας τις πωλήσεις. Και αυτό επιτυγχάνεται, συνεργαζόμενοι στενά με τους πελάτες, αναλύοντας τα brands, την αγορά τους και τους πελάτες τους έτσι ώστε να εστιάζουν την ενέργεια και τους πόρους τους, στις σημαντικότερες ανάγκες marketing και επικοινωνίας που ανταποδίδουν τη μεγαλύτερη απόδοση επί της επένδυσής τους.


login for more gr
Έργα
HTC competition

HTC competition

Προβολή του διαγωνισμού «Greek Android Developers Challenge», που διοργανώνει η ανώνυμη εταιρία «V+O Διαφημιστική Συμβουλευτική ΑΕ» για λογαριασμό της HTC...

περισσοτερα

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Σχεδίαση ιστοσελίδας (Web design)
Σύστημα διαχείρισης Περιεχομένου ModusWEB™ CMS

enzyme.gr website

enzyme.gr website

Redesign & Responsive Website

Το σύγχρονο μινιμαλιστικό design και η καλή λειτουργικότητα αποπνέουν φιλικότητα στον χρήστη. Ο ιστότοπος της enzyme...

περισσοτερα

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Σχεδίαση ιστοσελίδας (Web design)
Σύστημα διαχείρισης Περιεχομένου ModusWEB™ CMS


Δείτε έργα σε αντίστοιχο Τομέα Δραστηριότητας